Items met Naams startend met 'F'

Straat: Rozengracht 32
Postcode: 1016 NC
Plaats: Amsterdam
Email: Wegewijs@wegewijs.nl
Tel: 020 624 40 93

fa. H. Wegewijs is Een Broodjes- En Delicatessenzaak Midden Op De Rozengracht. Daar, Achter De Bescheiden Gevel, Vindt U Een Winkel Met Heerlijke Lekkernijen. Een Echt Traditioneel Bedrijf Waarbij Niets is Voorverpakt of Gesneden, Maar Waar Alles Altijd Vers Wordt Bereid. Want Zoals De Slogan Luidt: “verse Etenswaar Liggen Nooit Klaar”. En Zo Hoort Het Ook!

de Winkel Heeft Een Zeer Uitgebreid Assortiment. Diverse Kazen, Patés, Vleeswaren, Salades, Brood, Wijnen En Zuivelproducten. Er is Volop Keus. Tevens Beschikt Wegewijs over Een Lunchservice Met Vele Verschillende Specialiteiten. Op De Website Van Wegewijs vindt U Alle Informatie Terug

en is Het Mogelijk Om Direct Online Uw Bestelling Te Doen. Ook Belangrijk Om in Gedachten Te Houden:

dit Herfstseizoen is Het Beroemde Wegewijs Broodje Warme Worst Extra Vriendelijk Geprijsd.

 

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag: 08.30 - 18.00 Uur

zaterdag: 09.00 - 17.00 Uur

zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 150
Postcode: 1016 Nj
Plaats: Amsterdam
Email: Fatihamsterdam@hetnet.nl
Tel: +31(0)20-6274668

fatih moskee rozengracht amsterdam

De Fatih moskee Amsterdam, is een belangrijke plaats voor de Turkse gemeenschap om hun gebeden gezamenlijk  te kunnen uitoefenen.

interieur fatih moskeeDe Fatih moskee beschikt over 250 leden en ongeveer 100 leerlingen. nadat de Turkse gemeenschap deze gebedsruimte in 1982 heeft gekocht , kreeg deze de naam "Fatih". Niet alleen de Turkse gemeenschap, maar ook andere culturen en geloofsovertuigingen krijgen hier de kans gekregen om in alle vrijheid binnen te stappen. Hiermee heeft de Turkse gemeenschap  voor andere culturen, maar ook voor andere geloofsovertuigingen zijn gastvrijheid voluit bewezen.

Tijdens het vrijdaggebed is het mogelijk om minimaal 20 soorten volkeren, van verschillende culturen bij elkaar te zien.