Items met Naams startend met 'E'

Straat: Rozengracht 14
Postcode: 1016 NB
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 624 83 76

 

tabak, Wenskaarten, Binnen- En Buitenlandse Tijdschriften En Kranten, Staatsloten, Krasloten, Strippenkaarten, Tramkaarten, Abonnementen, Telefoonkaarten, Snoepwaren, Ijs En Kantoorartikelen.

en Speciaal Voor Toeristen Zijn Er De Bekende Nederlandse Souveniers Te Koop. Klompen, Molens En Delfts Blauw. Kortom, Een Hele Waslijst Aan Producten. Dit Alles is Verkrijgbaar Bij Easy Store. U Vindt Deze Shop Aan Het Begin Van De Rozengracht Op Nummer 14.

 

openingstijden:

maandag T/m Zaterdag: 08.30 - 18.45 Uur

zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 214
Postcode: 1016 NL
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 623 84 73
Straat: Rozengracht 81-ohs
Postcode: 1016 LT
Plaats: Amsterdam
Email: Els@elsroseboom.com
Tel: 020 420 92 07

In 2003 richtte Els Roseboom Fashion and Pattern Design op. Fashion and Pattern Design ontwikkelt patronen, vervaardigt productiemodellen en organiseert de productie van kleding en collecties. Het atelier streeft naar een high-fashiongevoel en een hoogwaardige kwaliteit voor onze klanten. Wij werken voor heel verschillende modemerken en ontwerpers en gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Wij begeleiden de klant van schets tot productie.Voordat Els Roseboom haar altelier startte heeft zij ondermeer gewerkt voor OscarSuleyman en Walter van Beirendonck. Els Roseboom is Cum Laude afgestudeerd aan de hogeschool voor de kunsten in Arnhem en heeft daarvoor de vakopleiding Mode en kleding op de MTS in Den Haag gedaan. Het Atelier

Wat begon als een eenmanszaak in het ontwikkelen van patronen en het maken van samples groeide in acht jaar uit tot een vakkundig en volwaardig bedrijf. Fashion and Pattern Design werkt met vakmensen, waardoor het kwaliteitsniveau van Els Roseboom gewaarborgd is.

Vanaf november 2010 is ook het confectiebedrijf Brontex overgenomen door Fashion and Pattern Design.

Fashion and Pattern Design heeft het karakteristieke pand aan de Rozengracht in Amsterdam verlaten voor een bedrijfspand op het bedrijven terrein Sloterdijk. De productiemogelijkheden die Brontex aanbood zijn gelijk gebleven, echter met de toevoeging van meer maatwerk en onder leiding van het vakmanschap van Els Roseboom.