Diversen

Wat niet onder een van de andere categorien past

Straat: Rozengracht 110
Postcode: 1016 NH
Plaats: Amsterdam
Country: Nl
Email: info@tincpr.com
Tel: 020 777 21 20

tinc bord

Tinc public relations & events is een full service communicatieadviesbureau gespecialiseerd in marketing, pr en evenementen. Tinc vormt de actualiteit, ontwikkelt headlines en zet de trend.

thinc pandAls brand activators beïnvloeden wij de toekomst en maken we onderscheid door leidende creativiteit te combineren met kennis en ervaring. Wij sturen de media en nemen uitdagingen aan. We ondernemen actie en zoeken graag de grens op. We doen wat, waar en wanneer het dan ook nodig is om jouw merk te laten bloeien. Vanuit toonaangevende steden in Europa verzekeren we onze opdrachtgevers gouden campagnes, waarmee we vrienden voor het leven maken. Met Tinc volg je niet, je wordt gevolgd.

Openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.30 uur
  • zaterdag en zondag: gesloten
Straat: Rozengracht 93-a
Postcode: 1016 LT
Plaats: Amsterdam
Email: rozengracht@vanoverbeek.nl
Tel: 020 520 95 80

overbeek interieur

Het kopen van een huis lijkt gemakkelijk, maar iedereen heeft zo zijn eigen wensen, ideeën en meningen over de aankoop. Klopt de vraagprijs in verhouding met het aanbod? Is een taxatie nodig? En hoe zit het met de juridische aspecten? Allerlei onderwerpen waar vaak hulp bij nodig is. Daarom laten steeds meer mensen zich begeleiden door een vakkundige makelaar.

Bij van overbeek makelaars bent u aan het juiste adres. Zij helpen u graag bij het zoeken naar uw ideale woning, bedrijf of nieuwbouw. Dagelijks houden zij zich bezig met de aankoop, verkoop en taxaties van onroerende goederen. Nuchter advies, goede onderhandelingen en een uitgebreide kennis van de huizenmarkt maken van overbeek de aangewezen persoon voor al uw makelaarsdiensten.

Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08.30 - 17.30 uur (of op afspraak)
zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
zondag: gesloten

Straat: Rozengracht 150
Postcode: 1016 Nj
Plaats: Amsterdam
Email: Fatihamsterdam@hetnet.nl
Tel: +31(0)20-6274668

fatih moskee rozengracht amsterdam

De Fatih moskee Amsterdam, is een belangrijke plaats voor de Turkse gemeenschap om hun gebeden gezamenlijk  te kunnen uitoefenen.

interieur fatih moskeeDe Fatih moskee beschikt over 250 leden en ongeveer 100 leerlingen. nadat de Turkse gemeenschap deze gebedsruimte in 1982 heeft gekocht , kreeg deze de naam "Fatih". Niet alleen de Turkse gemeenschap, maar ook andere culturen en geloofsovertuigingen krijgen hier de kans gekregen om in alle vrijheid binnen te stappen. Hiermee heeft de Turkse gemeenschap  voor andere culturen, maar ook voor andere geloofsovertuigingen zijn gastvrijheid voluit bewezen.

Tijdens het vrijdaggebed is het mogelijk om minimaal 20 soorten volkeren, van verschillende culturen bij elkaar te zien.