UITGAAN

Uitgaan op de Rozengracht?

Bekijk hier het overzicht van de mogelijkheden.

Straat: Rozengracht 117
Postcode: 1016 LV
Plaats: Amsterdam
Email: Info@rozentheater.nl
Tel: 020 627 61 62

rozentheater exterieur

In het hart van de jordaan ligt het mooie rozentheater. Het rozentheater werd in 1912 gebouwd als bioscoop en was één van de eerste bioscopen in nederland. Vanaf 1918 werden er naast het vertonen van films ook voorstellingen gegeven.

rozentheaterHet rozentheater is gevestigd in een prachtig oud monumentaal gebouw. De voorgevel beschikt over kenmerken die verwijzen naar het werk van de beroemde architect berlage en heeft ook herkenbare invloeden van de art deco. Na meerdere aanpassingen door de jaren heen wordt het rozentheater op dit moment nog gebruikt voor voorstellingen, presentaties en rondleidingen. Door de goede bereikbaarheid en bijzondere voorstellingen staat het rozentheater bekend als hét amsterdamse theater voor een jong publiek. Het hele jaar door staan er bijzondere theatervoorstellingen, voor iedereen die op zoek is naar theater van nu.

Meer informatie over de voorstellingen, rondleidingen, presentaties en verhuur van zalen is te vinden op de website. 

Openingstijden:

  • kantoor is tijdens werkdagen geopend van 10.00 - 18.00 uur
  • voorstellingen dagelijks rond 20.00 uur
Straat: Rozengracht 237
Postcode: 1016 Sx
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 623 36 43

black_jack_roulette.jpg

 

een Mens Wil Er Wel Eens Even Uit.  Maar Dan Wel Leuk!

je Kunt Wel Vijftig Kanalen Op Je Televisie Hebben. Maar Elke Avond Zappen, Gaat Op Den Duur Toch Vervelen. Vooral Die Stomme Spelletjes. Je Wilt Er Wel Eens Uit. Iets Anders Doen. Iets Leuks. Zelf Een Spelletje Spelen Misschien. Je Geluk Een Kans Geven. Want Nooit Geschoten is Altijd Mis. Maar Dan in Een Beetje Een Gezellige Omgeving. Waar Je Ook Andere Leuke Mensen Ontmoet. Kopje Koffie Erbij, Frisdrankje. Met Altijd De Nieuwste Machines. En Met Een Reële Kans Om Ook 'ns Wat Te Winnen. En Met Een Beetje Spannende Jackpot! Waar Kan Dat? Bij Lucky Jack!

 

de Koffie is Gratis

Straat: Rozengracht 133
Postcode: 1016 Lv
Plaats: Amsterdam
Email: Info@clubmoreamor.nl
Tel: 020 624 23 30

club More Amor is Gelegen in Het Bijzondere Parochiegebouw, Het Roothaanhuis Genoemd. Het Pand is Door De Jaren Heen Gebruikt Voor Verschillende Activiteiten. Zo Was Het Gebouw Tot 1929 Een Drukbezocht Clubhuis ‘joannes Roothaan’. En Stond Het in De Jaren ' 90 Bekend Als Underground Club. Vandaag De Dag is Het Pand Omgetoverd Tot Een Sfeervolle, Swingende En Exotische Nachtclub. in Het Weekend Zijn Er Onder Andere Speciale Latin Avonden Met Opzwepende Muziek, Veel Dans En Gezelligheid.

doordeweeks is Het Mogelijk Om Deel Te Nemen Aan Verschillende Activiteiten. Van Salsa, Braziliaanse Dansles Tot Aan Jam Sessions. Een Bezoek Aan Club More Amor is Altijd Genieten Tot in De Late Uurtjes. Stilzitten is Er Beslist Niet Bij! 

 

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag: 21.00 - 04.00 Uur

zaterdag En Zondag: 23.00 - 05.00 Uur