GEZONDHEIDSZORG

Straat: Rozengracht 88
Postcode: 1016 NG
Plaats: Amsterdam
Email: Info@cenzo.nl
Tel: 020 420 29 99

  interieur Cenzo.jpgcenzo Bv is Het Centraal Netwerk Psychologische Zorg.

de Franchiseorganisatie is Opgericht in 1994. De Ruim Honderd Aangesloten Praktijken Zijn Gespecialiseerd in Het Behandelen Van Persoonlijke En/of Arbeidsrelevante Problemen.

cenzo Biedt Ondersteunende Diensten, Zoals Overeenkomsten Met Opdrachtgevers En Opleidingen Voor Haar Franchiseondernemers. Zij Zetten Zich Onder Andere in Voor Het Terugdringen Van Ziekteverzuim En Het Versnellen Van Re-integratie. De Franchiseondernemers Zijn Zelfstandig Gevestigde Onafhankelijke Psychologen En Gedragswetenschappers Die Psychologische Zorg Leveren.

de Organisatie Werkt Pragmatisch, Resultaatgericht En Hecht Veel Waarde Aan Klantvriendelijkheid. Reden Te Meer Dat Bedrijven Graag Een Samenwerking Aangaan.

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag: 08.30 - 17.00 Uur

zaterdag En Zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 68-70
Postcode: 1016 NE
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 626 09 51

leuketandartsen

In 2002 openden Mark Zweers en Maaike Borre een tandartsenpraktijk aan de Rozengracht in Amsterdam. Na een samenwerkingsverleden bij een collega tandarts besloten ze samen als tandarts in Amsterdam verder te gaan door hun eigen praktijk aan de Rozengracht te starten. Assistentes en mondhygiënistes sloten zich al snel aan met als gevolg dat er een hecht team voor u klaar staat.

Uw tandarts in Amsterdam

Wij bieden u optimale tandheelkundige zorg op een vriendelijke professionele manier, met persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en uw gebit. Want een goede mondverzorging is belangrijk voor uw gezondheid.

Angst voor de tandarts

Daarnaast zijn er veel cliënten die het niet leuk vinden om naar de tandarts te gaan. Dat kunnen kinderen zijn, maar ook volwassenen die een angst voor de tandarts hebben ontwikkeld. Angst voor de tandarts hoeft u in Amsterdam niet meer te hebben. In onze tandartspraktijk in Amsterdam doen wij er alles aan om de patiënt op zijn of haar gemak te stellen en uit te leggen welke handelingen gedaan worden. Helpt het u om bijvoorbeeld naar uw eigen muziek te luisteren? Neem gerust uw eigen muziek mee naar de behandeling. Wij werken hier graag aan mee.

Doordat wij plezier hebben in ons werk en het samenwerken met onze collega’s, creëren we een sfeer die gewaardeerd wordt door onze patiënten. Het is een beetje als de belastingdienst; leuker kunnen we het niet maken, wel prettiger. Vakkundige behandelingen staan voorop, maar een prettige en ontspannen sfeer vinden we in onze tandartspraktijk in Amsterdam minstens zo belangrijk. Met recht durven we daarom te claimen dat we een ‘leuke tandarts’ zijn.

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag Telefonisch Bereikbaar Tussen 09.00 En 12.00 Uur

zaterdag En Zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 57
Postcode: 1016 LS
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 623 10 51

 

bij De Apotheek Het Witte Kruis Kunt U Van Maandag Tot En Met Vrijdag uw Geneesmiddelen Afhalen. Ook Geneesmiddelen Die Zonder Recept Zijn Te Verkrijgen Heeft Het Witte Kruis Op Voorraad.

tevens is Het Mogelijk Om Uw (herhalings)recept Vooraf Te Faxen of Door Te Bellen.  het Orignele Recept ontvangen Zij Dan Graag Bij Het Afhalen Of bij De bezorging Van de Geneesmiddelen Bij U Thuis. Naast Medicijnen Verkoopt Het Witte Kruis Ook Schoonheidsproducten Van Diverse Merken. Wilt U Een Goed Advies of Hebt U Andere Vragen?

meer Informatie is Terug Te Vinden in De Folder of U Kunt Terecht Bij één Van De Medewerkers.

 

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag: 08.30 - 18.00 Uur

zaterdag En Zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 241
Postcode: 1016 SX
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 620 03 63

openingstijden:

dinsdag T/m Zaterdag: 10.30 - 18.00 Uur

zondag En Maandag: Gesloten