Delicatessen

Straat: Rozengracht 148
Postcode: 1016 NJ
Plaats: Amsterdam
Tel: 020 420 93 84

u Hoeft Niet Ver Te Reizen Voor Een Echt Turks Broodje. Op De Rozengracht Zit Namelijk Mercan Patteserie. Een Klein, Gezellig Zaakje Waar U Terecht Kunt Voor Ontbijt, Lunch of Om Mee Te Nemen.

in De Jordaan Al Uitermate Populair Vanwege De Smakelijke Turkse Deegspecialiteiten. Wat Dacht U Van Baklava (turkse Zoete Delicatesse in Filodeeg), Borek (bladerdeeg Met Kaas of Gehakt) of Een Overheerlijk Vegetarisch Broodje. Vers Klaargemaakt En Goed Betaalbaar. Zeker Een Aanrader!

 

 

openingstijden:

dagelijks Van 08.00 - 20.00 Uur

Straat: Rozengracht 82
Postcode: 1016 NG
Plaats: Amsterdam
Email: Info@pastapanini.nl
Tel: 020 622 94 66

bij Pasta Panini Proef Je De Italiaanse sfeer. Een Echte Delicatessenwinkel Met Een Gevarieerd Aanbod Aan Italiaanse Producten. Waaronder Vers Gemaakte Pasta’s, Lasagne, Soepen, Hartige Taarten, Vers Belegde Italiaanse Bollen, Desserts En Wijnen. U Krijgt Er Trek Van. De Gerechten En Hapjes Zijn Heerlijk Voor Bij De Lunch, Diner, Borrel of Ook Prima Voor Tussendoor. Ook is Het Mogelijk Om De Gerechten Kant En Klaar Mee Naar Huis Te Nemen.

ze Hoeven Dan Alleen Nog Even opgewarmd Te Worden. Ideaal Voor Als U Eters Heeft of Een Feestje Geeft. Wilt U Liever Zelf Een Keer Italiaans Koken?

geen Probleem. Pasta Panini Heeft Allerlei Basisingrediënten Voor Een Typisch Italiaanse Maaltijd. Buon Appetito!

 

 

openingstijden:

maandag T/m Vrijdag: 10.30 - 19.00 Uur

zaterdag: 10.00 - 18.00 Uur

zondag: Gesloten

Straat: Rozengracht 15
Postcode: 1016 LP
Plaats: Amsterdam
Email: Info@roppongi.nl
Tel: 020 - 416 01 39

roppongi_header.jpg

 

sinds 11 September 2010 Vind Je Ons Op De Rozengracht 15 in Amsterdam. Daar Gaan We Verder Met Onze Winkel Vol Leuke, Lekkere En Mooie Spullen Uit Japan.

 

roppongi_los.jpgde Passie Voor Japan, Die Voor Ons is Begonnen Met De Studie Japanse Taal & Cultuur in Leiden, Komt Volledig Tot Uitdrukking in Onze Winkel. Met Aan De Ene Kant Van De Winkel Het Lifestyle-assortiment En Aan De Andere Kant De Japanse Levensmiddelen.

 

met Het Lifestyle-assortiment Willen We De Schoonheid En Het Vakmanschap Van Japanse Traditionele En Moderne Serviezen, Verlichting En Meubels Laten Zien. Zonder Dat Je Nu Je Hele Inrichting Japans Hoeft Te Maken Geven Deze Elementen Net Even Een Andere Draai Aan Je Interieur.

 

samen Hebben We Lange Tijd Voor De Eerste Japanse Levensmiddelenspeciaalzaak Gewerkt En Het is Duidelijk Dat De Japanse Keuken Haar Plek in Nederland Veroverd Heeft. Om Een Goede Japanse Maaltijd Te Kunnen Bereiden Heb Je De Beste Basisingrediënten Nodig, Die Vind Je in Onze Winkel Samen Met Een Aantal Ingrediënten En Lekkernijen Die Een 'gewone' Maaltijd Een Japanse Twist Geeft. Je Kunt Overigens Altijd Bij Ons Terecht Als Je Vragen Hebt over Japans Eten!

 

roppongi_spread.jpg

 

openingstijden:
Ma T/m Za: 11:00 – 21:00